Lékárna pohoda.cz

Bioderma Sensibio H2O 250ml 1+1

Bioderma Sensibio H2O 250ml 1+1

 %

 20

Akční cena:

421,00 

Ušetříte:

 

Počet kusů:

  

Výrobce:

BIODERMA LABORATORIES

Kat. číslo:

3647881

Dostupnost:

skladem

Doplňující informace:

Doplněk stravy.

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

Informace o zboží

"Originál je jen jeden! Ikonická čisticí micelární voda Sensibio obsahuje komplex účinných látek, které jsou speciálně vytvořeny pro potřeby citlivé pleti. Nejenže spolehlivě odlíčí i voděodolný make-up, ale zároveň díky okurkovému extraktu pleť zklidní a osvěží. Navíc respektuje fyziologické pH~5 pokožky a díky pečlivě vybraným čisticím složkám je k pleti maximálně šetrná. Ověřeno Státní zdravotním ústavem ČR.

BENEFITY:
Odstraňuje z pleti nečistoty a polutanty. Vhodná pro jemné i hloubkové čištění pleti. Odstraňuje make-up z obličeje a očí. Zachovává 95 % kožního mikrobiomu. Zklidňuje. Brání rizikům kožní reakce. Chrání přirozenou rovnováhu pleti. Velmi dobrá snášenlivost – Bez oplachování – Neparfemovaná

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE?
Citlivá pleť není schopna plnit svou úlohu ochranné bariéry proti dráždivým látkám. Make-up, odličování, nečistoty, nepříznivé účinky počasí: pleť je oslabená a den co den napjatá. Citlivá pleť se projevuje pocity horka, dyskomfortem a rozšířeným nebo lokalizovaným začervenáním. Snadno se dehydratuje a vede k nepříjemným pocitům pnutí. Nadměrná citlivost pleti může být dočasná či dlouhodobá.

JAK FUNGUJE?
Citlivá pleť neustále bojuje s agresivními vlivy každodenního života (znečištění, UV záření atd.) nebo životního stylu (stres, strava atd.), které ji dostávají do začarovaného kruhu. Opakované vystavení zvyšuje oxidační stres a omezuje schopnost pokožky chránit se. Více se oslabuje kůže, více se narušuje kožní bariéra a do cesty se staví více symptomů zánětu, jako je svědění, pnutí a pocity horka.
Micelární technologie složená z micel, vyvinutá pokročilým výzkumem společnosti Bioderma, jemně čistí nečistoty z obličeje (make-up, znečištění, pyl) a zároveň zachovává přirozený ochranný film pleti.
Složení Sensibio H2O s fyziologickým pH respektuje biologickou rovnováhu pleti včetně mikrobiomu. Zároveň zklidňuje pleť a zabraňuje zánětlivým procesům díky technologii D.A.F obsahující komplex 3 biomimetických cukrů.

VÝSLEDKY:
Odstraňuje nečistoty z pleti: -99 % make-upu, znečištění, pyl (1)
Osvěžuje pleť: snížení teploty pleti o -1,5 °C 2 minuty po aplikaci (2)
Pokožka je zklidněná po 7 dnech: 97% (3)

(1) Hodnocení účinnosti odličování na 10 subjektech - Klinické hodnocení čisticího účinku proti částicím modelujícím znečištění ovzduší na 11 subjektech - Klinické hodnocení čisticí účinnosti vůči pylovým částicím, test na 20 dobrovolnících
(2) Klinické hodnocení osvěžujícího účinku na 11 subjektech - test používání
(3) Test používání, % spokojenosti na 33 subjektech po dobu 21 dnů

Sensibio H2O A VAŠE RUTINA:
Sensibio H2O naneste na vatový tampon, nejlépe omyvatelný. Jemně očistěte a/nebo odličte make-up z obličeje a očí. Není nutné oplachování. Poté aplikujte krém z řady Sensibio."

Typ pokožky a indikace: Citlivá pokožka.

Složení: "AQUA/WATER/EAU,
PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES,
FRUCTOOLIGOSACCHARIDES,
MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE,
CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER)
FRUIT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL,
CETRIMONIUM BROMIDE, DISODIUM
EDTA. [BI 446]"

Bezoplachová čisticí voda pro citlivou pleť, která odličuje make-up z tváře a očí, nečistoty a zklidňuje pleť.

Bioderma Sensibio H2O 250ml 1+1

Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů