Lékárna pohoda.cz

Nutrilon Advanced 2 Good Night 6x800g

Nutrilon Advanced 2 Good Night 6x800g

 %

 21

Akční cena:

2 384,00 

Ušetříte:

 

Počet kusů:

  

Výrobce:

NUTRICIA

Kat. číslo:

Dostupnost:

skladem

Doplňující informace:

Doplněk stravy.

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

Informace o zboží

Mléko s rýžovou mouku na dobrou noc vašeho miminka.
Složení je inspirováno výzkumem mateřského mléka, kterému se náš tým více než 500 vědců a odborníků věnuje již 50 let.

Nutrilon pokračovací mléčná kojenecká výživa 2 Advanced se doporučuje pro výživu vašeho děťátka od ukončeného 6. měsíce.
Omega 3 mastné kyseliny se podílí na správném vývoji mozku a mentálních funkcí.
Další složkou je směs oligosacharidů GOS/FOS jedinečná svým účinkem, který se pozitivně odráží na střevní mikroflóře a svým složením napodobuje skladbu oligosacharidů v mateřském mléce.
Obsažené vitaminy A,C a D podporují imunitní systém v jeho správném fungování.

Potravina by měla tvořit pouze součást smíšené a vyvážené stravy malého dítěte.

Návod na přípravu:

1. Vysterilizujte všechno používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence. Nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 °C. Odpovídající množství převařené vody (viz tabulka) vlijte do vysterilizované láhve.
2. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku. Prášek v ní zarovnejte pomocí speciálního plastového pásku uvnitř obalu.
3. Do láhve s vodou přidejte odpovídající množství prášku (viz tabulka). Uzavřete láhev a 10 sekund ji důkladně protřepejte ve svislé poloze.
4. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.

Doporučené dávkování:

Doporučené množství mléka denně je orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením vašeho pediatra.
Nikdy nepřidávejte do dětské výživy více odměrek, než je stanoveno.

Složení:

Laktóza (z mléka/z mlieka), rostlinné/rastlinné oleje (slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové / slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, řepkový/repkový, slunečnicový/slnečnicový), sušené odtučněné mléko / odtučnené mlieko, bramborový/zemiakový škrob, demineralizovaná syrovátka/srvátka (z mléka/z mlieka), rýžová mouka/ryžová múka 4,8 %, galaktooligosacharidy (z mléka/z mlieka) 4,4 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny/srvátkovej bielkoviny (z mléka/z mlieka), mléčné bílkoviny/mliečne bielkoviny (z mléka/z mlieka), fosforečnan vápenatý, rybí olej, fruktooligosacharidy 0,3 %, chlorid draselný, citronan/citran sodný, chlorid cholinu/cholín chlorid, hydrogenfosforečnan hořečnatý/horečnatý, emulgátor (sójový lecitin/lecitín), kyselina L-askorbová, L-askorban sodný, citronan/citran draselný, inositol/inozitol, chlorid hořečnatý/horečnatý, L-tryptofan/L-tryptofán, síran železnatý, L-karnitin/L-karnitín, síran zinečnatý/zinočnatý, antioxidant (askorbylpalmitát), D-pantothenát/pantotenát vápenatý, nikotinamid/nikotínamid, DL-?-tokoferyl acetát, síran měďnatý/meďnatý, thiamin/tiamín hydrochlorid, DL-?-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavin/riboflavín, pyridoxin/pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutamová/pteroylmonoglutámová (kyselina listová), thiamin/tiamín mononitrát, síran manganatý/mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadion/fytomenadión, D-biotin/D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamin/kyanokobalamín.

Složení se vztahuje / zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

Upozornění:

Pro výživu novorozenců a kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko.
Mléko by mělo být používáno na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy lidí, farmacie nebo péče o matku a dítě.
Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte.
Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné. Přechod na kojenecké mléko má i zvýšené finanční a sociální dopady oproti kojení.
Pro zdraví kojence je důležité důsledně dodržovat doporučený postup přípravy a dávkování a použití kojenecké výživy uvedený na obale.
Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.

Jedinečné pokračovací kojenecké mléko s unikátní směsí oligosacharidů. Vhodné pro kojence od ukončeného šestého měsíce do jednoho roku.


Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů